Friends Travel Νέα

Blog

Πάρε το πιστοποιητικό στο «πορτοφόλι» σου

Posted by Friends Travel
7 Ιαν

Κάθε ταξίδι-ιδιαίτερα αυτή την εποχή της υγειονομικής κρίσης-συνιστά μια απόδραση και ευκαιρία να κάνουμε για μία ή περισσότερες ημέρες, απλούστερη τη ζωή και τις συνήθειές μας. Μια τέτοια ειδική συνθήκη, είναι η υποχρέωση και του γραφείου μας να υποβάλλει σε έλεγχο πιστοποιητικών εμβολιασμού, νόσησης, ή rapid test των επιβατών που ταξιδεύουν μαζί μας. Με σκοπό να συντομεύσουμε τη διαδικασία στην φάση αναχώρησης κάθε ταξιδιού χωρίς περιθώριο παράλειψης ή αβλεψίας, σας ενημερώνουμε ότι ο έλεγχος και η ταυτοποίηση των επιβατών, θα γίνεται σε δύο χρόνους, κατά την κράτηση εκδρομής τηλεφωνικής, ηλεκτρονικά ή με επίσκεψη στο γραφείο και αμέσως μετά την επιβίβαση, κατά την ημέρα του ταξιδιού ως εξής:
  • Με την κράτηση θέσης και μέχρι 24 ώρες πριν την αναχώρηση: φέρνετε το πιστοποιητικό και το έγγραφο ταυτοποίησης κατά την επίσκεψή σας στο γραφείο ή το επισυνάπτετε ως αρχείο σε e-mail ή προσωπικό μήνυμα στα social προφίλ μας. Έτσι, έχουμε μια πρώτη υγειονομική πιστοποίηση.
  • Με την επιβίβαση: Ο έλεγχος θα επαναλαμβάνεται κατά την έναρξη της διαδρομής για επιβεβαίωση και τυχόν μεταβολές.
Μπορείτε να κατεβάσετε τις επίσημες iOS και Android εφαρμογές επαλήθευσης και αποθήκευσης σε μορφή Wallet ευρωπαϊκών ψηφιακών πιστοποιητικών COVID (EU Digital Covid Certificate) και εθνικών βεβαιώσεων COVID , ΕΔΩ: https://covidfree.gov.gr/ Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο, τηρούμε όλοι τις υποχρεώσεις μας και κερδίζουμε χρόνο σε ξεκούραση και διασκέδαση. Καλό ταξίδι!