Services

Υπηρεσίες

Από μονοήμερες εκδρομές αναψυχής στην Ελλάδα μέχρι ταξίδια διαρκείας σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, το γραφείο μας θα φροντίσει για την άνετη και ασφαλή μεταφορά σας που υποσχόμαστε ότι θα μείνει μια νοσταλγική ταξιδιωτική εμπειρία να διηγείστε και ένας από τους λόγους να μας επιλέξετε ξανά!

Οι σχολικές εκδρομές που αναλαμβάνει το γραφείο μας, είναι μια πολύ σοβαρή υπηρεσία που εδράζεται σε πολυετή εμπειρία και απόλυτη προσήλωση στο έργο μας. Εφαρμόζουμε με κάθε λεπτομέρεια τις οδηγίες και τα στάνταρ του Υπουργείου Παιδείας και σχεδιάζουμε με σχολαστική προσοχή και εκπαιδευτική χρησιμότητα, προγραμματισμένες εκδρομές σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, αθλητικά κέντρα και χώρους αναψυχής.

Με ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προτάσεις επιλογών, αλλά και τις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές προσφορές, αναλαμβάνουμε και τις πολυήμερες εκδρομές μαθητών μεγαλύτερων τάξεων στο εξωτερικό, που μένουν για πάντα στην ανάμνηση όχι μόνο των παιδιών και των καθηγητών αλλά και στη δική μας.

 

 

«Έχετε να προτείνετε κάτι για τριήμερο στο Μέτσοβο;». «Μήπως μπορείτε να μας βρείτε κάτι για οικογένεια με δύο παιδιά, μια εβδομάδα Παρίσι- Disneyland;». «Θέλω να ξεκουραστώ λίγες ημέρες μόνος μου, αλλά δεν έχω σκεφθεί κάτι συγκεκριμένο και δεν έχω τον χρόνο να ψάχνω».

Πολλές φορές, φίλοι αλλά και ενδιαφερόμενοι που ζήτησαν τις υπηρεσίες μας πρώτη φορά, το έκαναν επειδή δεν είχαν κάτι συγκεκριμένο υπ’όψιν τους ή επειδή…συγκεκριμένα επιθυμούσαν ένα ατομικό πακέτο διακοπών, του γούστου τους και με… συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Απλώς πείτε μας τι επιθυμείτε ή αφήστε μας να σας προτείνουμε κάτι που να επιθυμείτε πολύ!

Μια χρονοβόρα και-κατά περίπτωση-περίπλοκη διαδικασία είναι η αναζήτηση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Οι παράγοντες που την καθιστούν ιδιαίτερη και πολλές φορές δυσάρεστη, συνοψίζονται στο σωστό χρόνο και τόπο αναχώρησης και καθορίζονται από την τιμή.

Αναθέστε στο γραφείο μας να βρει για εσάς το πιο βολικό και σε αποδεκτό κόστος, εισιτήριο για τον προορισμό σας και συνεχίστε να προγραμματίζετε χωρίς άγχος τις διακοπές ή τις λεπτομέρειες του επαγγελματικού ταξιδιού σας.

Και για να το κάνουμε ευκολότερο, θα παραδώσουμε το εισιτήριο στην πόρτα σας!

Από τις μαρτυρίες στα ομηρικά Έπη για καθιερωμένα προσκυνήματα στους Θεούς από τον 8 ο αι. π.Χ. μέχρι τους Αρχαίους Έλληνες προσκυνητές που από το 457 π.Χ ταξίδευαν πεζή επί ημέρες για να μεταβούν στην Ολυμπία και να λατρέψουν τον Δία και αργότερα τα ιερά ταξίδια των Χριστιανών των πρώτων αιώνων, ο θρησκευτικός τουρισμός, καλύπτει μια διαδρομή χιλιάδων ετών. Ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί η παλαιότερη και πιο διαδεδομένη μορφή μετακίνησης ανθρώπων, σε αναζήτηση του Θείου και εκδήλωση του πνευματισμού τους.

Είτε αφορά μεμονωμένα άτομα είτε οργανωμένες ομάδες ανθρώπων, το γραφείο μας σχεδιάζει και υλοποιεί ταξίδια και προσκυνηματικές περιηγήσεις σε τόπους, χώρους και μνημεία θρησκευτικής σημασίας, με πνευματικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον.

Μένετε συντονισμένοι με τη σελίδα μας και ακολουθείστε μας στα social media για να ταξιδέψετε μαζί μας σε προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδρομές η ζητήστε μας να οργανώσουμε από την αρχή το ταξίδι του ενδιαφέροντός σας για προσκύνημα, τελετές, εκδηλώσεις ή και την εκπλήρωση τάματος.

Ίσως κανείς, ίσως λίγοι μόνο, φαντάζονται ότι ένα γραφείο τουρισμού μπορεί να έχει σχέση-πολλώ δε μάλλον-να αναλάβει τη διοργάνωση συνεδρίων όλων των θεμάτων και εταιρικών εκδηλώσεων σε όλες τις φάσεις κατά τις οποίες αναπτύσσεται μια τόσο απαιτητική ανάθεση. Το γραφείο μας, μπορεί και το κάνει! Όπως σε κάθε συνεργασία μας που βασίζεται στις διαπροσωπικές, ανθρώπινες σχέσεις και την αγάπη για τη δουλειά μας, υποσχόμαστε ότι με επαγγελματισμό και αξιοπιστία θα διεκπεραιώσουμε κάθε project που επιθυμείτε.
Θα αναλάβουμε:
- να βρούμε κατάλληλο χώρο
- να κάνουμε τον οικονομικό προγραμματισμό και το marketing
- την παραγωγή και διάθεση του απαιτούμενου γενικού και επιμέρους υλικού
κάθε είδους
- τη διαχείριση της εκδήλωσης σε όλα τα επίπεδα, από τον εξοπλισμό μέχρι και
την υγιεινή και ασφάλεια
- τη μετακίνηση, διαμονή και αναψυχή των συνέδρων με εκδρομές και αξιοθέατα
- VIP υπηρεσίες.

Τα συνέδρια είναι κι αυτά ένα ταξίδι, που θα ήταν χαρά μας να κάνουμε μαζί!

 

 

Η Friends Travel αναλαμβάνει να οργανώσει κάθε κοινωνική σας εκδήλωση.
Η πείρα μας, σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό μας, δημιουργούν τις συνθήκες ώστε οποιαδήποτε γιορτή σας να μετατραπεί σε μια αξέχαστη εμπειρία Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για την διοργάνωση της δικής σας κοινωνικής εκδήλωσης

  • Οργάνωση και μεταφορά καλεσμένων
  • Μπάτσελορ Πάρτυ
  • Ενοικίαση πολυτελούς αυτοκινήτου για γάμο

Low cost, πέντε αστέρων, Boutique Hotel, Spa, all inclusive, όποια κι αν είναι η επιθυμία και η ανάγκη σας. Για αναψυχή, για να κακομάθετε ή να ανταμείψετε τον εαυτό σας ή έναν δικό σας άνθρωπο με έξτρα πολυτέλειες, για διήμερο ή πολυήμερες διακοπές, στο κέντρο πολύβουης πόλης ή απομονωμένο στη φύση, εμείς θα δώσουμε την λύση και θα σας γλιτώσουμε χρόνο στο πρόβλημα της επιλογής ξενοδοχείου.

Σε όλα τα επίπεδα φιλοξενίας και προσωποποιημένες υπηρεσίες, θα κανονίσουμε τη διαμονή σας για να τα έχετε όλα έτοιμα όταν φθάσετε στον προορισμό σας. Το μόνο που θα μένει, είναι να παραλάβετε το κλειδί του δωματίου σας από τη ρεσεψιόν!

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια, καταφεύγουν στην χαλαρωτική άνεση, την ολοκληρωμένη φροντίδα, την μοναδική εμπειρία αλλά και την αθροιστική οικονομία που προσφέρει σε εκείνους που συμμετέχουν ομαδικά σε αναψυχή με σκάφος και απολαμβάνοιυν μικρές μονοήμερες αποδράσεις ή οργανωμένες πολυήμερες κρουαζιέρες σε ειδυλλιακούς προορισμούς, οι οποίοι αφθονούν στη χώρα μας και αναδεικνύουν την μαγεία της Ελλάδας της ελιάς και της θάλασσας!

Είτε προγραμματίζετε διακοπές με δική σας συντροφιά είτε μισθώνετε σκάφος με άγνωστα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα κάνοντας νέους φίλους, είναι βέβαιο ότι αυτές οι διακοπές θα σας μείνουν αλησμόνητες και νοσταλγικές. Η ομάδα του Friends Travel θα αναλάβει κάθε λεπτομέρεια της κρουαζιέρας που ονειρεύεστε με την μίσθωση του κατάλληλου τύπου σκάφους όπως ιστιοφόρο, καταμαράν ή κότερο. Εσείς αφεθείτε στην ανεξαρτησία που σας χαρίζει αυτή η μορφή διακοπών: κολυμπήστε σε απομονωμένες παραλίες, επισκεφθείτε χωρίς πρόγραμμα νησιά και παραθαλάσσιους προορισμούς με ή χωρίς μαρίνα και υποδείξτε στον σκίπερ τη ρότα σας! Ενναλακτικά γίνετε εσείς οι καπετάνιοι και ταξιδέψτε μόνοι πλέοντας κάθε φορά προς άγνωστο προορισμό αν είστε κατάλληλα εκπαιδευμένοι και διαθέτετε πιστοποιητικό χειρισμού.

Στην επιλογή της κρουαζιέρας το γραφείο μας, θα σας προτείνει και θα διεκπεραιώσει την κράτησή σας και κατά την επιβίβασή σας θα έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήρως εφοδιασμένο σκάφος, πανέτοιμο να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας! Επίσης, η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας να σας παρέχει τυχόν επιπρόσθετες υπηρεσίες που χρειάζεστε, όπως μεταφορά από και προς την μαρίνα ή το λιμάνι όπου όπου θα σας περιμένει το σκάφος, να ενοικιάσουμε αυτοκίνητο σε νησί και να σας παρέχουμε ξεναγό σε κάθε τόπο που επισκέπτεστε.

Με την ευελιξία που εξασφαλίζει η πολύ μεγάλη ποικιλία επιλογών που σας δίνουμε στην υπηρεσία ενοικίασης οχημάτων, η Friends Travel εγγυάται ότι θα έχει στη διάθεσή σας το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες μετακίνησής σας.

Αν χρειάζεστε αυτοκίνητο στη διάρκεια διακοπών ή αν ταξιδεύετε για επαγγελματικό σκοπό, θα σας ανοίξουμε την πόρτα για να βρεθείτε πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου στον τύπο και το μοντέλο της αρεσκείας σας: βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο, ή υβριδικό, μικρό, μεσαίο, SUV ή πολυτελές, σας παρέχουμε ασφαλές, τελευταίας τεχνολογίας όχημα.

Στην τιμή, έχουμε τραβήξει χειρόφρενο!..

Πολλοί άνθρωποι, πολλές φορές, για πολλούς λόγους και περιστάσεις, επιλέγουν να μετακινηθούν με περισσότερες ανέσεις, πολυτέλεια και στυλ σε συνδυασμό με την διακριτικότητα και εχεμύθεια που εξασφαλίζουν οι υπηρεσίες του γραφείου μας. Εμείς, αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε τέτοιου είδους μεταφορά με πολυτελή Ι.Χ ή οχήματα πολλών θέσεων όπως Van και mini Van από και προς αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και γενικότερα με οποιαδήποτε αφετηρία, προς κάθε προορισμό.

Επίσης, αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε στελέχη και υπαλλήλους εταιρειών, ομάδων, Συλλόγων, Α.μ.Ε.Α, παιδιά και να σας μεταφέρουμε ακόμα και στην νυκτερινή σας διασκέδαση ώστε να την απολαύσετε χωρίς άγχος και περιορισμούς και να επιστρέψετε με ασφάλεια. Ο οδηγός είναι επαγγελματίας και θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας, ενώ αν το επιθυμείτε, συνοδός θα είναι μαζί σας σε όλη τη διάρκεια για να σας ξεναγήσει, να σας βοηθήσει με την εργασία σας ή αν χρειάζεται να σας παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας.

Όλα τα οχήματα που έχουμε στη διάθεσή σας είναι καινούρια και πληρούν όλες τις νομικά προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφάλειας.

Μεσόγειος, Καραϊβική, Ντουμπάι, ανατολική και βόρεια Ευρώπη, μέχρι νότια Αμερική, σε όποια θάλασσα ή ωκεανό έχετε στείλει μέχρι τώρα τα όνειρά σας, ήρθε η ώρα να σας πάρουν μαζί τους για να τα ζήσετε μέχρι το τελευταίο σας κύτταρο! Κλείστε μαζί μας μια πολυτελή κρουαζιέρα σε ένα από τα πλωτά παλάτια που κάνουν τον γύρο του κόσμου και απολαύστε μια νέα εμπειρία ζωής: γίνετε κοσμοπολίτες και χαρείτε την ιδιαίτερη, κομψή διασκέδαση και διαμονή που παρέχουν τα κρουαζιερόπλοια μέσα στις ευρύχωρες καμπίνες, τα καζίνο, τα θέατρα, τα πολυτελή εστιατόρια και τις φαντασμαγορικές πισίνες και φυσικά επισκεφθείτε τις λαμπερές μεγαλουπόλεις και τα γραφικά χωριά που έχει να
επιδείξει κάθε προορισμός.

Τι λέτε; Θα ψωνίσετε φέτος στο Dubai Mal, θα τρέξετε στις λευκές αμμώδεις παραλίες για να βουτήξετε στα τυρκουάζ νερά των Μπαρμπάντος, θα φωτογραφηθείτε μπροστά από το Μεγάλο Παλάτι της Μπανγκόγκ ή θα φορέσετε ένα british empire pith helmet για να απολαύσετε ένα υπέροχο κοκτέιλ κάτω από τον καυτό ήλιο του γοητευτικού Πορτ Σάιντ;

Κάθε ταξίδι, είναι οι στιγμές του... Στα γαμήλια, εκείνες οι στιγμές ξεκινούν από τις πινελιές που βάζετε την ημέρα του γάμου σας στον πίνακα που ζωγραφίζετε με θέμα την κοινή σας ζωή με τον/την σύντροφό σας και τις ξεχωριστές ρομαντικές αναμνήσεις που θα δημιουργήσετε ταξιδεύοντας κάπου στον κόσμο για να επισφραγίσετε την μεγάλη διαδρομή που ανοίγεται μπροστά σας.

Άραγε αποζητάτε πολυτέλεια ή γοητεία; Δεν έχει σημασία αν αφήσετε στη φροντίδα και την επαγγελματική αφοσίωσή μας την οργάνωση του γαμήλιου ταξιδιού των ονείρων σας! Γιατί όχι, αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να έχει τη σπουδή και των δικών σας ανθρώπων και των κοντινών φίλων σας, βάζοντας το γαμήλιο ταξίδι στη λίστα γάμου! Εμείς θα είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας τη δική σας αλλά και τη δική μας χαρά και αν το επιθυμείτε θα αναλάβουμε να σας διαθέσουμε υπέροχο πολυτελές ή αντίκα γαμήλιο αυτοκίνητο αλλά και να επιμεληθούμε για την μετακίνησή σας τη βραδιά του bachelor!

Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε πως, δεν μένει τίποτα άλλο να κάνουμε από το να σας παντρέψουμε κιόλας!