Γαβριήλ Τζουανόπουλος

“The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Saint Augustine

Γαβριήλ Τζουανόπουλος, ιδιοκτήτης-οδηγός λεωφορείου

Ο Γαβριήλ είναι 43 ετών, επαγγελματίας οδηγός λεωφορείου και ιδιοκτήτης του Friends Travel. Για τον εαυτό του κρατά τον χαρακτηρισμό «Διόσκουρος» του γραφείου και εξηγεί ότι η επιλογή του να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στο τουριστικό κλάδο είναι κάτι σαν μια ευρεία, σύγχρονη εκδοχή του μυθολογικού Κάστορος με τον Πολυδεύκη που θεωρούνταν προστάτες των καραβιών και των ναυτικών. Κι αν η εκδοχή είναι … ευρέως ευρεία, «πάντως δεν αρνείται κανείς ότι έχουν σχέση με τον τουρισμό αν επικαλεστεί τα σχετικά μαρμάρινα αναθήματα μεταξύ των αξιοθέατων στο Καπιτώλιο της Ρώμης», λέει ο Γαβριήλ! Και περαιτέρω κουβέντα δεν δέχεται… 

 Στο πρόσφατο παρελθόν, υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου και είναι ακριβώς η παλιά του ιδιότητα που του επιτρέπει να κάνει έναν ακόμα παραλληλισμό  με τους καινούριους επαγγελματικούς του ορίζοντες, λέγοντας ότι «ο κόσμος είναι ένα απέραντο γήπεδο που μας περιμένει πάντα να παίξουμε».

Αγαπά πολύ τα ταξίδια, φουσκώνει από ικανοποίηση όταν βλέπει τους συνεργάτες του και τους πελάτες χαρούμενους και με κεκτημένη ταχύτητα, είναι πάντα πρόθυμος να…σφυρίξει την έναρξη στο γλέντι που κατά συνθήκη γίνεται από τους επιβάτες στα δικά του δρομολόγια!
Αγαπημένη του φράση, «είμαστε ήδη στον δρόμο…»

Βρείτε μας στα social